Over ons

Viadent Tandartsen is een nieuwe tandartspraktijk in Vianen en dichtbij Hoef en Haag. Wij bestaan sinds oktober 2020, opgericht door de eigenaar Zeidi Ronkes Agerbeek. Zeidi is algemene tandarts en wil dat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt in de praktijk. Ons streven is goede kwalitatieve mondzorg te leveren en een ieder persoonlijk te kennen.

Uw tandarts van jong tot oud

Wij creëren uw perfecte glimlach

Aangename tandheelkunde

Vaste tandarts

Bij ons heeft u altijd een vaste tandarts, zodat uw wensen bij ons bekend zijn en wij een prettige en goede band kunnen opbouwen. Viadent Tandartsen is een up to date tandartspraktijk die zich richt op kwaliteit en persoonlijke aandacht. Wij behandelen niet alleen de mond, maar richten ons op preventie, ondersteunen klanten met angst voor de tandarts en helpen kinderen bij het verzorgen van hun gebit. Zodoende kunnen wij hoogwaardige mondzorg aan u bieden.

Hygiëne en protocollen

Om u zo veilig en goed mogelijk te behandelen houden wij ons aan optimale hygiëne regels. Wij volgen hiervoor de Praktijkrichtlijnen Infectie Preventie (WIP) van het RIVM. Ons instrumentarium wordt volgens reinigingsprotocollen: o.a. medische vaatwassers en autoclaven gesteriliseerd. De ruimtes worden na elke behandeling goed schoongehouden en gedesinfecteerd. Wij waarborgen uw veiligheid en vinden een schone en nette tandartspraktijk een belangrijk uitgangspunt. Wij ontvangen u graag in onze praktijk. Ons vakkundig team staat graag voor u klaar.