Blog

beugel-kinderen

Viadent Tandartsen, uw tandarts voor orthodontie in Vianen

Tegenwoordig hechten mensen steeds meer waarde aan hun uiterlijk. We willen er graag goed uitzien; Een symmetrisch gezicht, rechte neus maar ook rechte tanden zijn voor veel mensen onmisbaar.

 

Kind gebit lach

Insignia beugel behandeling

Vroeger werd er vooral aandacht besteed aan het functioneel en gezond zijn van tanden. Tegenwoordig hechten patiënten ook veel waarde aan tanden die mooi recht staan. Steeds vaker hoort u over volwassenen met een beugel.

 

Spark Aligners

Een prachtige glimlach met de onzichtbare beugel van Spark

Wilt u graag een mooier gebit maar wilt u niet met slotjes op uw tanden rondlopen? Dan is de onzichtbare beugel van Spark precies wat u zoekt.
Beugel volwassenen

Kunt u als volwassene nog een beugel nemen?

Een beugel bij volwassenen is bij uitstek maatwerk. Wanneer we duidelijk hebben wat uw wensen zijn en wat u wilt investeren, kunnen wij u adviseren wat de beste keuze voor u.

Onzichtbare beugel gedraaide tand.jpg

Een onzichtbare beugel om een gedraaide tand weer recht te zetten

Een tand die gedraaid is of scheef staat in de kaak, kan een negatieve invloed hebben op uw glimlach. Ook kan het zelfs invloed hebben op de algehele mondgezondheid.

Spleetje tussen tanden behandelen

Met een onzichtbare beugel het spleetje tussen uw tanden behandelen

Niet iedereen heeft dezelfde mening over een spleetje tussen de voortanden. Waar sommige mensen dit niet mooi vinden of zelfs ontsierend, daar hebben anderen er weinig moeite mee.