ORTHODONTIE

Over dit project

Invisalign® of TrioClear®

Stoor je aan de stand van jouw tanden? Staan ze over elkaar heen (crowding) of heb je tussen de voortanden een spatie of meerdere spaties (spacing). Of heb je al een beugel gehad en de tanden zijn ondanks jouw spalkje weer verschoven?
Dan hebben wij de uitkomst voor jou. Met de bitjes van Invisalign® of TrioClear® kunnen wij de stand van de tanden in een korte tijd corrigeren. Dit zijn transparante bitjes (aligners). Deze moet je 22 uur per dag in hebben. Alleen voor het tandenpoetsen, eten en drinken haal je het bitje uit de mond. Haast niemand ziet dat je een beugel in hebt. Ook de druk op de tanden is vele malen minder dan bij een slotjes beugel.
Het voordeel hiervan is dat de bitjes (aligners) ook te maken zijn voor kleine correcties. Stel u wilt alleen de stand van 1 tand veranderen, dan maken wij alleen enkele bitjes om de stand van die ene tand te corrigeren.

Wij plaatsen na afloop een draadspalkje en/of een nachtbeugel (retainer) voor de boven en onderkaak om verplaatsing van de tanden te voorkomen.

Ook als u al een spalkje of nachtbeugel heeft kunnen deze repareren of een nieuwe voor u maken.