WERKWIJZE OUD

Afspraak maken

Webagenda
Via onze wegagenda kunt u zelf uw gewenste afspraak inplannen. Graag goed beschrijven waarvoor u de afspraak maakt.
U kunt ook bellen voor het maken van een afspraak of laat uw gegevens achter en wij bellen u terug voor het maken van een afspraak.

Intake: Eerste afspraak

Voor uw eerste afspraak plannen wij extra tijd in om kennis te maken met uw vaste tandarts, uw tandheelkundige wensen en klachten te bespreken. Wij doen een uitgebreid mondonderzoek en maken indien uw röntgenfoto’s zijn verouderd, nieuwe röntgenfoto’s. Wij streven naar een gezond en lang behoud van uw gebit. Daarom bespreken wij ook eventueel toekomstige problemen. Wij kunnen u daarbij aansturen om dit te voorkomen middels preventieve voorlichting en mondhygiëne.

Behandel plan opstellen en begroting per mail versturen
Wij stellen na de intake een behandelvoorstel op met de kostenbegroting. Op deze manier bent u goed op de hoogte van de kosten.
De kostenbegroting is onder voorbehoud van tariefwijzigingen en eventuele complicaties bij de behandeling. U kunt aan de informatie uit de begroting geen rechten ontlenen.

Kosten Intake/controle € 22,16

Eventueel bijkomende kosten
kleine röntgenfoto’s (per foto) € 16,33
Panorama foto € 69,97

Indien u aan aanvullende tandartsverzekering hebt, worden de kosten naar de zorgverzekeraar verstuurd. Indien u niet aanvullend bent verzekerd, dient de nota na de behandeling middels PIN/contant te worden voldaan. Lees meer over bij Tarieven [click button]

Wat neemt u mee naar uw eerste afspraak?
Identiteitsbewijs
Zorgpas
Uw dossier en röntgenfoto’s van de vorige tandarts

Let op: U dient voor ieder gezinslid een apart formulier in te vullen.

[booked-login]
Let op: U dient voor ieder gezinslid een apart formulier in te vullen.

Afspraak annuleren/verzetten
Indien u verhinderd bent, kunt u de afspraak 24 UUR (op werkdagen) van te voren kosteloos verzetten. Afspraken op de maandagen dienen de vrijdag daarvoor verzet te worden.
Indien u de afspraak niet nakomt of te laat afzegt, zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

Persoonsgegevens wijzigen
U kunt ons een mail sturen of bellen om de wijziging door te geven.